GINOP Plusz-1.2.2-22
A Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program
Eszközfejlesztés a C Control PFS Kft.-nél

A C Control PFS Kft.

az International Cert Hungary Kft. által ICH 220201 regisztrációs számon tanúsított
minőségirányítási rendszert működtető szervezet.

C Control PFS - Arany fokozat

A C Control PFS Kft.

teljesítette az összes követelményt, ami a HVG és Céginformáció.hu ajánlott cég arany tanúsítvány megszerzéséhez szükséges.

Image Alt

Szolgáltatásaink

Épületüzemeltetés

24 órás

Műszaki ügyelet

Létesítmény felügyelet a nap 24 órájában. Felmerülő hibák rögzítése, kezelése és naplózása, kapcsolattartás, folyamatos műszakvégzés több műszaki ügyeletes által, valamint általános gondnoki feladatok ellátása. Munkalapok, javítások és elszámolások adminisztrációja megbízói vagy saját szoftveren keresztül.

Épület fenntartás és

Karbantartás

A felügyelt létesítményeken megelőző és folyamatos karbantartás, hibák javítása, felmerülő fejlesztések elvégzése, legyen szó gépészeti rendszerekről, elektromos hálózatokról, épületbiztonságról vagy akár anyagbeszerzésről.

Létesítmény

Fejlesztés

Segítséget nyújtunk a fejlesztések tervezésében és azok megvalósításában, a földmunkákon át egészen a komplex létesítmény fejlesztésekig.

Műszaki

Gyorsszolgálat

Folyamatos rendelkezésreállással biztosítjuk a szolgáltatásaink azonnali igénybevételét a hibaelhárítás- és javítási feladatok ellátása mellett.

Érintésvédelem

Érintésvédelmi felülvizsgálat

Vállaljuk lakások, épületek és cégek időszakos és beüzemelés előtti érintésvédelmi villamos és -biztonságtechnikai felülvizsgálatát.

Természeti környezet

Zöldterületi munkavégzés és ápolás

Vállajuk az épített és természetes külső környezet fenntartása mellett annak szebbé tételét, megújítását, zöldterületek karbantartását, virágok, cserjék, fák gondozását, szükség szerint azok szakszerű kivágását, feldolgozását, elszállítását.

Felkeltettük érdeklődését?

Szolgáltatásainkkal kapcsolatos bővebb tájékoztatóért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!