GINOP Plusz-1.2.2-22
A Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program
Eszközfejlesztés a C Control PFS Kft.-nél

A C Control PFS Kft.

az International Cert Hungary Kft. által ICH 220201 regisztrációs számon tanúsított
minőségirányítási rendszert működtető szervezet.

C Control PFS - Arany fokozat

A C Control PFS Kft.

teljesítette az összes követelményt, ami a HVG és Céginformáció.hu ajánlott cég arany tanúsítvány megszerzéséhez szükséges.

C Control PFS Kft.

C Control PFS Kft. – Old

Magas szinten, folyamatosan képzett munkaerővel biztosítjuk létesítménye gördülékeny működését, legyen szó ipari- és gyógyszergyári környezetről, vagy általános számítógépes épület,- működés- és rendszerfelügyeletről.

Naprakész ismeretek

Cégünk minden területén kiemelt figyelmet fordítunk kollégáink továbbképzésére.

Szabványosított működés

Cégünk operációját az ISO-9001 szabány szerint alakítottuk ki az átlátható működés érdekében.

Folyamatos beruházások

Folyamatos beruházásokkal kívánjuk elérni a régiótól független rendelkesére állást és bővülést.

24/7

Műszaki ügyeletes csapatunkkal folyamatos rendelkezésre állást biztosítunk a nap 24 órájában.

web2
web4
web3

Aktualitásaink

Minőségirányítás

Cégünk átlátható és transzparens működése érdekében operációnkat az ISO-9001 tanúsítvány szerint alakítottuk ki, melynek eredményeképpen a C Control PFS Kft. az International Cert Hungary Kft. által ICH 220201 regisztrációs számon tanúsított minőségirányítási rendszert működtető szervezet.

Ezüst fokozatú cég

Fontos számunkra, hogy mind jelenlegi, mind jövőbeli partnereinknek biztosítsuk cégünk hátterének, működésének és jövőjének megbízhatóságát, így a C Control PFS Kft. teljesítette az összes követelményt, ami a HVG és Céginformáció.hu ajánlott cég ezüst tanúsítvány megszerzéséhez szükséges.

Beruházásaink

Létesítmény üzemeltetés szolgáltatásunk mellett folyamatosan fejlesztett kivitelezés, földmunka és zöldterületi munkavégzési szolgáltatásainkhoz elengedhetetlennek tartjuk egy korszerű és modern telephely kialakítását. A 450 négyzetméteres telephely kialakítása 2023 negyedik negyedév végére készül el.

Karrier

Csapatunk folyamatos bővüléséhez szakképzett és gyakorlatias szakemberek jelentkezését várjuk.

Szolgáltatásaink

Létesítmény üzemeltetés

Cégünk fő tevékenysége az épületüzemeltetés valamennyi ágazatát magában foglalja. Kiemelt működési területünk az ipari- és gyógyszergyári környezetben ellátott számítógépes épület,- működés, és rendszerfelügyeletét. A speciális tudást igénylő területen különös figyelmet és szakértelmet fordítunk a hibák észlelésére, feltárására és elhárítására.

Földmunka, zöldterület
karbantartás és bontás

Cégünk szakképzett munkaerővel, széleskörű és megbízható gépparkkal gépi földmunkát, kert építést, virágültetést, fakivágást vállal. Szolgáltatásainkat ajánljuk létesítményüzemeltetésre szerződött partnereinknek kiegészítő szolgáltatásként, vagy új, különálló szerződés keretében.

Felkeltettük érdeklődését?

Szolgáltatásainkkal kapcsolatos bővebb tájékoztatóért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!